jestpic.com

Discover Best Images of World

#food #travel #sports #news #may #thursday

Türk Edebiyatına dört kitap ve onlarca öykü/inceleme kazandırdım: <br />🐦‍⬛🐦‍⬛ <br />-Model Evren: İlk baskısı Ocak 2020’de, ikinci baskısı ise Mayıs 2024’te yayımlandı. Politik/Sert Bilimkurgu türünde bir roman. Yapay zekanın yarattığı insanlık tarihine tanrısal bir yolculuk! <br />🐦‍⬛🐦‍⬛ <br />-Sinestezi: Aralık 2021’de yayımlandı. Sosyal/Bilimsel Fantezi türünde bir roman. Duyu karmaşasının ortasında kalmış sinestetlerin alternatif evrenleri bulma çabası! <br />🐦‍⬛🐦‍⬛ <br />-Kara Dua: Eylül 2023’te yayımlandı. Gotik/Karanlık türde yazılmış şiir kitabı. Savrulmuşlara, düşmüşlere, karanlıkta yürüyenlere ve cadılara atfedilmiş gotik/karanlık türde yazılmış şiir kitabı! <br />🐦‍⬛🐦‍⬛<br />-Matem: Mart 2024’te yayımlandı. Gotik/Karanlık türde yazılmış şiir kitabı. Savrulmuşlara, düşmüşlere, karanlıkta yürüyenlere ve cadılara atfedilmiş gotik/karanlık türde yazılmış şiir kitabı!<br />🐦‍⬛🐦‍⬛<br />Kara Dua ve Matem, Türk Edebiyatının ilk #gotikşiir kitaplarıdır.<br />🍂🍂 <br />#kitapkurdu #kitaptavsiyesi #edebiyat #kitapkokusu #kitapsevgisi #okudumbitti #roman #kitapönerisi #matem #türkedebiyatı #gotiksanat #karabüyü #şiirheryerde #varlıkergen #modelevren #sinestezi #karadua #antalya #istanbul #varlık #türkedebiyatı

Türk Edebiyatına dört kitap ve onlarca öykü/inceleme kazandırdım:
🐦‍⬛🐦‍⬛
-Model Evren: İlk baskısı Ocak 2020’de, ikinci baskısı ise Mayıs 2024’te yayımlandı. Politik/Sert Bilimkurgu türünde bir roman. Yapay zekanın yarattığı insanlık tarihine tanrısal bir yolculuk!
🐦‍⬛🐦‍⬛
-Sinestezi: Aralık 2021’de yayımlandı. Sosyal/Bilimsel Fantezi türünde bir roman. Duyu karmaşasının ortasında kalmış sinestetlerin alternatif evrenleri bulma çabası!
🐦‍⬛🐦‍⬛
-Kara Dua: Eylül 2023’te yayımlandı. Gotik/Karanlık türde yazılmış şiir kitabı. Savrulmuşlara, düşmüşlere, karanlıkta yürüyenlere ve cadılara atfedilmiş gotik/karanlık türde yazılmış şiir kitabı!
🐦‍⬛🐦‍⬛
-Matem: Mart 2024’te yayımlandı. Gotik/Karanlık türde yazılmış şiir kitabı. Savrulmuşlara, düşmüşlere, karanlıkta yürüyenlere ve cadılara atfedilmiş gotik/karanlık türde yazılmış şiir kitabı!
🐦‍⬛🐦‍⬛
Kara Dua ve Matem, Türk Edebiyatının ilk #gotikşiir kitaplarıdır.
🍂🍂
#kitapkurdu #kitaptavsiyesi #edebiyat #kitapkokusu #kitapsevgisi #okudumbitti #roman #kitapönerisi #matem #türkedebiyatı #gotiksanat #karabüyü #şiirheryerde #varlıkergen #modelevren #sinestezi #karadua #antalya #istanbul #varlık #türkedebiyatı

9/29/2023, 7:14:43 PM